-
Bezpečný obchod
-
Rychlé doručení
-
Možnost vrácení zboží 14 dní
Uchovávání úrody (E. Hauserová)
Uchovávání úrody
svazek číslo 11
Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a dále
Klíč k soběstačnosti
Eva Hauserová a kolektiv
Jedná se o edici permakulturních příruček od kolektivu českých autorů. Na knize se podíleli Eva Hauserová, Katka Horáčková, Alena Gajdušková, Simona Albrechtová, Jan Kopřiva, Saša Vepryková, Jitka Preusslerová, Gabriela Marková.
Člověk je tvor mlsný a říká se, že právě rozdíl v chuti je přesvědčivým důkazem o tom, že "bio je lepší". Ochutnáme-li mrkev pěstovanou ve zdravé půdě, ještě navíc nedávno sklizenou anebo dobře skladovanou, a srovnáme to s chutí mrkve ze supermarketu, která byla předem omyta, ošetřena proti zkažení, letěla k nám přes půl světa a ležela v chlaďáku na několika místech, pak "poznáme ten rozdíl".
V knize najdeme návod na skladování, zavařování, nakládání, sušení a uchovávání potravin. Je zde také kapitola "O mikrobech" nebo si zajdeme "Na návštěvu k obyčejnému pracovitému bylinkáři".
Kniha je doplněna množstvím ilustrací a fotografií.
typ: kniha
vazba: brožovaná s měkkými deskami
rozměr: 21 x 15 cm
počet stran: 81
jazyk: česky
ISBN: 978-80-906852-3-9
vydavatel: Permakultura
žánr: preppers, preppering, prepping, outdoor, připravenost, soběstačnost, ochrana, přežití, permakultura, udržitelnost, úroda